ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνία στην Κεφαλονιά

Δήμος Κεφαλονιάς: Απάντηση σε ψευδές δημοσίευμα αναφορικά με την δωρεά Μαρινάκη

Δημαρχείο - dimarxio

Δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούμε ξανά με ψευδέστατα δημοσιεύματα με υπογραφές του τύπου «Aγανακτισμένοι γονείς Παλλικής», «Αγανακτισμένοι Ρυσσιάνοι», «Αγανακτισμένοι Πυλαρινοί» κ.ο.κ. σημειώνουμε για τελευταία φορά τα παρακάτω, μόνο και μόνο προκειμένου να προστατέψουμε μια σημαντική δωρεά που έχει εξαγγελθεί για τον Δήμο μας: Μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί η δωρεά του εφοπλιστή και Προέδρου του Ολυμπιακού κ. Ευάγγελου Μαρινάκη ... Περισσότερα »

Περισσότεροι από 37.000 πολίτες επισκέφθηκαν τα περίπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας

astynomia

Περισσότεροι από 37.000 πολίτες επισκέφθηκαν τα περίπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης Τα δύο Πληροφοριακά Κέντρα έλαβαν τιμητικές διακρίσεις για τη συμμετοχή τους στην 79η ΔΕΘ Περισσότεροι από 37.000 επισκέπτες τίμησαν με την παρουσία τους τα Πληροφοριακά Κέντρα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος κατά τη διάρκεια της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ... Περισσότερα »

Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου σχετικά με το εξωτερικό ουρολογικό ιατρείο στο Νοσοκομείο Ληξουρίου

giatros

Κατόπιν της κοινοποίησης από μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας του Υπ. Αρίθμ. 6821 / 18.08.2014 εγγράφου με Θέμα: “Αναγγελία Ουρολογικού Ιατρείου στο Νοσοκομείο Ληξουρίου – Ορθή Επανάληψη”, καθώς και της δημοσιοποίησης του εν λόγο ζητήματος εκ μέρους της Διοίκησης του ΓΝΚ σε όλα τα τοπικά ιστολόγια και σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο ΙΣΚ ως εκ του ρόλου του προκύπτει, επιθυμεί δια ... Περισσότερα »

Συζήτηση την Πέμπτη για την κατάσταση των γηπέδων

fieldfootball

Ο υπό σύσταση σύλλογος “Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Κεφαλονιάς” καλεί την Πέμπτη στης 20:00 στό χώρο του γηπέδου 5χ5 στο Δράπανο όλους τους προέδρους, προπονητές και αρχηγούς των ομάδων για να συζητηθεί το πολύ σοβαρό ζήτημα της κατάστασης των γηπέδων στο νομό μας. Παρακαλούμε για την παρουσία όλων σας. Με εκτίμηση Ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών Παπαθεοδωρόπουλος Θ. Αναστάσιος Περισσότερα »

Ανακοίνωση για την αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων στην Δ.Ε. Ελειού-Πρόννων

porosnisaki

Για την αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων στην Δημοτική Ενότητα Ελειού- Πρόννων, παρακαλούνται οι δημότες να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα : 2671361601 και 2671361602. Από την Δημοτική Ενότητα Περισσότερα »

10.000 προσλήψεις σε Δήμους αρχές Οκτωβρίου

jobs

Το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου και όσοι θα προσληφθούν θα εργαστούν για πέντε μήνες. Οι αμοιβές όσων εργαστούν στην Κοινωφελή Εργασία θα είναι 19,6 € Ευρώ την ημέρα και όχι περισσότερο από 490 Ευρώ το μήνα για ανέργους άνω των 27 ετών και 17,1 Ευρώ ημερησίως και όχι περισσότερο από 427 Ευρώ ... Περισσότερα »

Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές δράσεις της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης

korgial15

Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 παρουσιάστηκε η τελευταία δράση ‘‘η μέρα του καθαρού και του βρώμικου’’ με την παιδίατρο Αικατερίνη Θεοφιλάτου, η οποία μας μίλησε για την υγιεινή και τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν τα παιδιά, τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς, μας έδειξε βίντεο για την ατομική υγιεινή και στο τέλος έπαιξαν με το επιτραπέζιο παιχνίδι που η ... Περισσότερα »

Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Γερμανία

ger12

Με ικανοποίηση παραλάβαμε και δημοσιεύουμε τη Μηνιαία Έκθεση του Αυγούστου 2014 του Εντύπου της Ελληνο-Γερμανικής Συνέλευσης (DGV), όπου αναφέρεται επισήμως η συνεργασία του Δήμου Κεφαλονιάς με την περιοχή του Rhein Neckar Kreise της Γερμανίας. Το «άνοιγμα» της Κεφαλονιάς ΚΑΙ στις γερμανόφωνες αγορές αποτελεί προτεραιότητα του Δημάρχου κ.Αλέξανδρου Παρίση, που υλοποιείται μέσω του κ.Ευάγγελου Κεκάτου και της Α/Δημάρχου κ.Σοφίας Γαρμπή. Την ... Περισσότερα »

Δημόσιο: Τι προβλέπει για προσλήψεις, μετατάξεις νέα εγκύκλιος του ΥΔΜΗΔ

ipallilos-aftodioikisi-660_0

Νέα εγκύκλιος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης γνωστοποιεί όλες τις αλλαγές που επέφεραν σε θέματα προσωπικού του Δημοσίου οι διατάξεις των ν.4250/2014 και 4275/2014. Τα ζητήματα που αναφέρει η εγκύκλιος αφορούν στις προσλήψεις σε νησιώτικους δήμους, στον διορισμό επιτυχόντων σε διαδικασίες επιλογής τακτικού προσωπικού του ΑΣΕΠ, καθώς και στις μετατάξεις. Δείτε αναλυτικά την εγκύκλιο εδώ. Περισσότερα »