ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνία στην Κεφαλονιά

Συλλήψεις στην Κεφαλονιά

astynomia

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί και τρεις αλλοδαποί στην Κεφαλονιά κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, κατά περίπτωση για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη παραμονή στην χώρα και κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθησαν χθες Πέμπτη (23.10.2014), το πρωί στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις δύο ημεδαποί 60 και 54 ετών και τρεις αλλοδαποί 30,39 και ... Περισσότερα »

Το πιο δυνατό πάρτι της χρονιάς το κάνει ο ΑΣΚ!

Sapin ASK-011

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά και οι αθλητές του, Γυμνασίων και Λυκείων σε αγόρια και κορίτσια, διοργανώνουν και σας καλούν να παραβρεθείτε στο πιο δυνατό πάρτι της χρονιάς! Την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου στο “Le Sapin Noir”/«Μαύρο Έλατο» στην Πλατεία Αργοστολίου, στις 10.30μ.μ. Να είστε όλοι εκεί… Κατά την είσοδο δεν θα υπάρξει έξτρα χρηματική επιβάρυνση υπέρ του Συλλόγου, αλλά με 6 ... Περισσότερα »

Εγκρίθηκε το έργο για την ψηφιακή σύγκλιση της Ιερά Μητρόπολης

1-DSC05812

Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως με ένα θέμα στην ημερήσια διάταξη την Έγκριση υποβολής πρότασης για το έργο με τίτλο: «Ψηφιακές Υπηρεσίες της Ιερά Μητρόπολης Κεφαλληνίας» προϋπολογισμού 383.150,00 ευρώ στο πλαίσιο της πρόσκλησης της Ενδιάμεσης Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. « Ψηφιακή Σύγκλιση » με κωδικό 53 και τίτλο «Ψηφιακές Υπηρεσίες Ιερών Μητροπόλεων Περιφερειών Ψηφιακής Σύγκλισης» και έγκριση σύναψης προγραμματικής ... Περισσότερα »

Εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου “ΚΡΑΝΗ”: Ενημέρωση για το επιδοτούμενο πρόγραμμα ανέργων

stavrosspathis

Αργοστόλι 23 Οκτωβρίου 2014  Ο Εμπορικός  Σύλλογος  Αργοστολίου η  ΚΡΑΝΗ, επειδή μένει μόνο μία εβδομάδα για την κατάθεση των αιτήσεων,  ενημερώνει και συγκεντρώνει τα δικαιολογητικά, για το πρόγραμμα  «Κατάρτιση ανέργων ηλικίας  29 έως 64 ετών, σε τομείς οικονομικής δραστηριότητας με υποχρεωτική εγγυημένη απασχόληση», που θα πραγματοποιηθούν στο Αργοστόλι. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει,  100 ώρες θεωρητικής κατάρτισης, πρακτική άσκηση 300 ωρών και ... Περισσότερα »

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από σχολικό συγκρότημα στην Κεφαλονιά

sullipsi-fotografia-arxeiou

 Συνελήφθησαν χθες Τετάρτη (22.10.2014),το απόγευμα στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλικής, δύο ημεδαποί 38 και 16 ετών, για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από σχολικό συγκρότημα στην Κεφαλονιά. Οι δύο ημεδαποί εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και όπως διαπιστώθηκε λίγη ώρα πριν είχαν επιχειρήσει να αφαιρέσουν μεταλλικά κιγκλιδώματα από το σχολικό συγκρότημα ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε ένα μεταλλικό καπάκι φρεατίου ... Περισσότερα »

Τηλεδιασκέψεις στα σχολεία της χώρας στα πλαίσια του CYBERKID

astynomia

Συνεχίζεται από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η πραγματοποίηση τηλεδιασκέψεων σε σχολεία της χώρας, με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο Οι τηλεδιασκέψεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος CYBERKID και χθες πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη σε 300 σχολεία ανά την επικράτεια Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος CYBERKID για την ασφαλή πλοήγηση των μαθητών στο διαδίκτυο (σχετ. τα ... Περισσότερα »

Φορέας Διαχείρισης Αίνου: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για εξοπλισμό γραφείων

foreasainou

 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Προμήθεια με τίτλο: «Συμπλήρωση εξοπλισμού γραφείων». Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, λαμβάνοντας υπόψη: - τον Κανονισμό Λειτουργίας, Υπηρεσιών και Προσωπικού του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου (ΦΕΚ Β’ 975/13.07.2005), – τον Κανονισμό Λειτουργίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου (ΦΕΚ Β’ 65/21.01.2005), – τον Κανονισμό για την εκτέλεση έργων, για την ανάθεση, παρακολούθηση και παραλαβή μελετών και υπηρεσιών, ... Περισσότερα »