Μεγάλη απώλεια για το Λιμενάρχη Κεφαλονιάς Θανάση Σιούτη-Απεβίωσε ο πατέρας και αγαπητός σε όλους πρώην αξιωματικός του Λιμενικού Ιωάννης Σιούτης

Μεγάλη απώλεια για το Λιμενάρχη Κεφαλονιάς, Θανάση Σιούτη καθώς απεβίωσε ο πατέρας του και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική μας κοινωνία πρώην αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, Ιωάννης Σιούτης.

Επρόκειτο για έναν έντιμο δημόσιο υπάλληλο, άξιο αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος και έναν άψογο οικογενειάρχη ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική μας κοινωνία.

Το portoni.gr συλλυπείται θερμά την οικογένειά του και είναι σίγουρο ότι θα αποδειχθούν άξιοι συνεχιστές του σε όλα τα επίπεδα.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις