ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υπό διάλυση ο Δήμος Αργοστολίου-“Βράζουν” καθηγητές-δάσκαλοι- Δεν έχουν δοθεί ακόμα στα σχολεία ούτε τα λειτουργικά έξοδα!!!

Σε αναβρασμό βρίσκεται η εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Αργοστολίου καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά δεν έχουν δωθεί από τις Επιτροπές Παιδείας του Δήμου τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων.

Για να γίνει κατανοητό μέχρι σήμερα και παρότι έχουν περάσει περίπου δύο μήνες από το άνοιγμα των σχολείων στο Δήμο Αργοστολίου δεν έχουν γίνει εκ μέρους του Δήμου οι απαραίτητες τυπικές διαδικασίες ώστε να διατεθούν στα σχολεία τα προβλεπόμενα χρήματα από το Κράτος, για γραφική ύλη (χαρτί, κιμωλίες, στυλό, κά) ή για είδη καθαριότητας (απορρυπαντικά, σαπούνια, κά).

Όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσε η “πηγή” μας από την εκπαιδευτική κοινότητα και ειδικότερα Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου μεγάλου χωριού οι αρμόδιοι είναι εξαφανισμένοι ενώ σε επικοινωνία που είχε ο συγκεκριμένος Διευθυντής με τον αντιδήμαρχο Γιώργο Τσιλιμιδό τον παρότρυνε: “Να αγοράσουν επί πιστώσει τα απαραίτητα και μετά ο Δήμος θα τα κανονίσει”!!!

Δηλαδή …”δουλειές του ποδαριού”. Προχειρότητα; Ανικανότητα; Αδιαφορία; Διαλέχτε και πάρτε.

Πάντως ήδη οι διευθυντές των δημοτικών σχολείων αναφωνούν: “Που είσαι ρε Γιώργο Κατσιβέλη”; (Ο Γιώργος Κατσιβέλης είναι ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας στο Δήμο Κεφαλονιάς, επί των ημερών του όλα λειτουργούσαν άψογα και φυσικά επιβραβεύθηκε αφού ο κόσμος των έβγαλε Δήμαρχο Ληξουρίου).

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος επί των ημερών του οποίου τα σχολεία δεν έχουν λάβει τα χρήματα ούτε για χαρτί και απορρυπαντικά

Ο νυν Δήμαρχος Ληξουρίου και πρώην πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας Γιώργος Κατσιβέλης επί των ημερών του οποίου όλα λειτουργούσαν ρολόι στα σχολεία

Οι συγκρίσεις και τα συμπεράσματα δικά σας

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις