Επώνυμη καταγγελία του Διονύση Λουρδή για απαράδεκτη συμπεριφορά του ΚΤΕΛ εις βάρος των κατοίκων του Βαλεριάνου

Έμπλεος οργής και έτοιμος να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια και αναφορά εις βάρος της ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς ΑΕ είναι ο πρώην Πρόεδρος του Βαλεριάνου  Διονύσης Λουρδής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς ΑΕ εξ ανάγκαζε τους κατοίκους του Βαλεριάνου να ακολουθούν ένα εξοντωτικό δρομολόγιο δύο και πλέον ωρών για να φτάσουν στο Αργοστόλι καθώς το λεωφορείο που τους εξυπηρετούσε έκανε πρώτα το γύρο όλο των χωριών του Ελειού και μετά κατέληγε στο Αργοστόλι. Μετά από έντονη διαμαρτυρία του στην διοίκηση του ΚΤΕΛ και ενώ έλαβε την υπόσχεση ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν τελικά αυτό που έγινε ήταν να “φορτώνουν” τους κατά κανόνα ηλικιωμένους κατοίκους του Βαλεριάνου κατά κυριολεξία στο σχολικό λεωφορείο (ανάμεσα σε μαθητές χωρίς μάσκα) και εν συνεχεία να τους μεταβιβάζουν από την Πάστρα στο λεωφορείο της γραμμής Πόρου-Αργοστολίου, τουτέστιν πάλι οι κάτοικοι του Βαλεριάνου (επαναλαμβανουμε κατά κανόνα ηλικιωμένοι) να περνούν μία απίστευτη ταλαιπωρία περίπου δύο ωρών για να φτάσουν στην πρωτεύουσα του Δήμου μας.

Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο του Βαλεριάνου Διονύση Λουρδή αυτά είναι “ντροπής πράγματα” και ετοιμάζεται να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να σταματήσει αυτό το αίσχος.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις