Εθελοντική δράση στείρωσης, εμβολιασμού και ηλεκτρονικής σήμανσης αδέσποτων ζώων

 

Το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Αργοστολίου εθελοντική δράση στείρωσης, εμβολιασμού και ηλεκτρονικής σήμανσης αδέσποτων ζώων από την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε). Πρόκειται για ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο που παρέχει αφιλοκερδώς κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης.

Υπολογίζεται ότι στη δράση θα προσφερθούν κτηνιατρικές υπηρεσίες σε περισσότερα από 60 αδέσποτα ζώα του Δήμου μας, ενώ θα συμμετέχουν εθελοντικά και κτηνίατροι που δραστηριοποιούνται στην Κεφαλονιά.

Η δράση υλοποιείται κατόπιν εισήγησης της παράταξής μας, «Κεφαλονιά, νησί για όλους», στο δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου. (Απόφαση 26/2020)

Για την παράταξη «Κεφαλονιά, νησί για όλους»

Αλέξανδρος Παντελειός

Δημοτικός Σύμβουλος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις