Η Κική δεν είναι πια μαζί μας!-Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της

Ανείπωτη θλίψη για την  πρόωρη απώλεια της αγαπημένης Κικής Θεοδωροπούλου Κρούσσου, μία δυναμική και μάχιμη δημοσιογράφο που άφησε το στίγμα της στα τοπικά δρώμενα της Κεφαλονιάς για πάνω από 20 χρόνια. Μαζί με την σύζυγό της Κοσμά Κρούσσου έδιναν δυναμικό παρών στις πολιτικές εξελίξεις αλλά και στις πολιτιστικές  εκδηλώσεις με τις ξεχωριστές καλλιτεχνικές δημιουργίες τους.

Κική μου θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη, καλό σου ταξίδι. Το portoni.gr στέλνει θερμά συλλυπητήρια στον αγαπημένο φίλο Κοσμά και στην οικογένειά της.

Συλλυπητήριες επιστολές

Η σημερινή είδηση για τον πρόωρο χαμό της Κικής Κρούσσου μας γέμισε όλους με αβάσταχτη θλίψη.

Η Κική με τον δικό της μοναδικό τρόπο έδωσε μαθήματα θάρρους και δύναμης.

Η Κική αποτελούσε πάντα μια ξεχωριστή Πένα στην τοπική μας δημοσιογραφία.

Η Κική ήταν άνθρωπος ευαίσθητος αλλά και δυνατός.

Η Κική με τον πρόωρο χαμό της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην τοπική μας κοινωνία.

Δεν θα ξεχαστεί, γιατί τέτοιοι άνθρωποι γράφουν την ιστορία.

Θερμότατα Συλλυπητήρια στους οικείους της.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Συλλυπητήρια για την απώλεια της Κικής Κρούσσου

Με οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια της οικογενειακής φίλης μου Κικής (Κυριακής) Κρούσσου. Για πάνω από 20 χρόνια έδωσε με αξιοπρέπεια μια δύσκολη μάχη.

Η Κική Κρούσσου ήταν μια ιδιαίτερα αγαπητή συμπολίτισσα που υπηρέτησε με ήθος και μαχητικότητα την τοπική δημοσιογραφία μέσω της εφημερίδας «Η ΠΕΝΑ», ενώ υπήρξε κοινωνικά δραστήρια με πολύπλευρη προσφορά.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον σύντροφο της ζωής της Κοσμά Κρούσσο, στην οικογένειά της και τους οικείους της.

Με τιμή,

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Επιμελητήριο Κεφαλληνίας Ιθάκης

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ και οι εργαζόμενοι του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια της αγαπητής Κικής Κρούσσου,  ενός άνθρωπου που δεν έπαψε να αγωνίζεται έως την τελευταία στιγμή, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η Κική προσέφερε στην κοινωνία μας και την τοπική δημοσιογραφία και ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της κάλυψης των εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο σύζυγο και την οικογένειά της.

Ο Πρόεδρος

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΑΘΗΣ

Ionian Galaxy

“Η ομάδα του «IONIAN GALAXY» εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για την απώλεια της Κικής Θεοδωροπούλου. Η εκλιπούσα είχε έντονη δραστηριότητα στην κοινωνική ζωή του τόπου μας, μεταξύ άλλων, και στη δημοσιογραφία. Θα τη θυμόμαστε για την πολύπλευρη προσωπικότητά της, το ήθος και την ευγένειά της.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.”

Σας ευχαριστώ πολύ,

Με εκτίμηση,

Για τον Ionian Galaxy
Ανδρέας Αρβανιτάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις