Συμμετοχή Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά στην ημέρα μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών

Σήμερα,  30 Σεπτεμβρίου 2020, η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά συμμετείχε στην ημέρα μνήμης και τιμής των Εθνικών μας Ευεργετών.

Πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στο Αργοστόλι χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη Σπυρίδωνα Πετεινάτου και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων στον κήπο του Νάπιερ από την Πρόεδρο της Αδελφότητας Μαριολένη Νεοφύτου, τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς & Ιθάκης Σταύρο Τραυλό, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου Νικόλαο Βαλλιανάτο, τον εκπρόσωπο του Ιονίου Πανεπιστημίου Νίκο Κοψαχείλη, παρουσία κι άλλων εκπροσώπων διοικητικών και πολιτιστικών φορέων.

Την Αδελφότητα εκπροσώπησαν η Πρόεδρος Μαριολένη Νεοφύτου και η Αντιπρόεδρος Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά.

Ας αποτελέσει αυτή η ημέρα αφορμή να εμπνευστούμε και να διδαχτούμε από όλους εκείνους που αποτέλεσαν λαμπρό παράδειγμα ανιδιοτέλειας και μεγαλοψυχίας διαθέτοντας μέρος ή και το σύνολο της περιουσίας τους για την κοινωνική και οικονομική πρόοδο του τόπου και της πατρίδας μας.

Ζητούμενο είναι το έργο και η προσφορά τους να γνωστοποιηθεί στους νεότερους και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Για το Δ.Σ.

Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις