30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Απίστευτη γκάφα της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου: Η Αρχαιολογική Υπηρεσία ζητάει την άμεση απομάκρυνση της “κιτς” κατασκευής “I love Kefalonia”

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Δήμο Αργοστολίου αφού η Τουριστική Επιτροπή αγνοεί βασικά πράγματα όπως το ότι κάθε κατασκευή πλησίον της γέφυρας Δεβοσέτου απαιτεί άδεια και έγκριση από την Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Ως γνωστόν η γέφυρα Δεβοσέτου αποτελεί διατηρητέο μνημείο και δεν είναι δυνατόν ο οποιοσδήποτε να “κοτσάρει” την οποιαδήποτε κακόγουστη κατασκευή του κάνει κέφι κάτι που φυσικά γνωρίζουν όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ αλλά προφανώς δεν το ήξερε η δημοτική αρχή Μιχαλάτου.

Η γκάφα τους είναι τεράστια και είναι θέμα χρόνου να ξηλωθεί η “κιτς” κατασκευή αφού η τοπική Αρχαιολογική Υπηρεσία μετά βεβαιότητας θα εφαρμόσει τη νομοθεσία προστατεύοντας το μνημείο.

Η κεντρική φωτό είναι από το Kefalonia Magazine

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις