Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ κ.Αλέξανδρος Παρίσης σε συναντήσεις στην Αθήνα για την υποστήριξη των νησιών μας

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ κ.Αλέξανδρος Παρίσης σε συναντήσεις στην Αθήνα για την υποστήριξη των νησιών μας.

 

Ο κ.Αλέξανδρος Παρίσης, Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ, στηρίζει από την πρώτη στιγμή τις προσπάθειες των Δήμων των Ιονίων Νήσων, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η πρωτοφανής κακοκαιρία η οποία έπληξε τα νησιά μας.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ είχε συνεχή επικοινωνία με τους Δημάρχους των Ιονίων Νήσων για ενημέρωση και υποστήριξη και παράλληλα επισκέφθηκε τις περιοχές που αντιμετώπισαν τα μεγαλύτερα προβλήματα. Στη συνέχεια, μετέβη στην Αθήνα για σημαντικές επαφές και συναντήσεις με κεντρικούς φορείς και τα Υπουργεία και για να ζητήσει τη άμεση συνδρομή και την υποστήριξη των νησιών μας.

Ο κ.Παρίσης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ.Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ.Θόδωρο Λιβάνιο. Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ μετέφερε στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών τα αιτήματα των Δήμων για άμεση χρηματοδότηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και για την αποκατάσταση των υποδομών που έχουν καταστραφεί. Επίσης, ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών για την αναγκαιότητα πραγματοποίησης σημαντικών έργων ώστε να μην επαναληφθούν οι καταστροφές.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ κ.Αλέξανδρος Παρίσης, είχε συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Μάκη Βορίδη, τον οποίο ενημέρωσε για τα προβλήματα και τις καταστροφές που έχουν γίνει. Ζήτησε τη στήριξη του Υπουργείου, την αποζημίωση των αγροτών που έχουν πληγεί και την υποστήριξη του για την έγκριση χρηματοδοτήσεων, ώστε να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί.

 

Από το Γραφείο Τύπου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις