Χωρίς ηλεκτρικό παραμένουν αρκετά σπίτια στα Πουλάτα – Σήμερα ο ΔΕΔΔΗΕ στον Καραβόμυλο

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε ο «Ιανός» με συνεργεία του Δήμου και της Περιφέρειας να επιχειρούν και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες.

Επιπλέον, τεχνικοί του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, κατέβαλαν προσπάθειες για την επαναηλεκτροδότηση όσων σημείων της Κεφαλλονιάς παραμένουν ακόμη χωρίς ρεύμα. Σήμερα μάλιστα ήταν η σειρά του Καραβομύλου, καθώς και στο γειτονικό μας χωριό τα προβλήματα στο δίκτυο ήταν σοβαρά.

Ευκαιρίας δοθείσης, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι στα Πουλάτα παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εδώ και μία εβδομάδα, τουλάχιστον τρεις κατοικίες. Για αυτό και απευθύνουμε έκκληση στον ΔΕΔΔΗΕ να αποστείλει συνεργείο προκειμένου να ελέγξει την βλάβη και να επιλυθεί επιτέλους το σοβαρότατο πρόβλημα που ταλαιπωρεί αρκετούς συγχωριανούς μας.

Πηγή: poulatakefalonias.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις