5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

O Βοτανικός Κήπος Κεφαλονιάς άνοιξε και φέτος τις πύλες του στο κοινό καθημερινά Δευτέρα έως Σάββατο

O Βοτανικός Κήπος Κεφαλονιάς άνοιξε και φέτος τις πύλες του στο κοινό καθημερινά Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9.00 έως τις 14.00 (τελευταία είσοδος 13.15).

Ο Κήπος αποτελεί έναν ασφαλή προορισμό τόσο για μεμονωμένους επισκέπτες όσο και για οικογένειες ή ολιγάριθμες παρέες ατόμων. Είναι εμπλουτισμένος με μια νέα φωτογραφική έκθεση για τις ορχιδέες που φύονται γύρω από το χώρο του αμφιθεάτρου αλλά υπάρχουν ακόμα και νέες διαδρομές και εκθέματα γλυπτών που εναρμονίζονται σε ένα φροντισμένο φυσικό περιβάλλον. Παραμένουν και φιλοξενούνται και οι Εκθέσεις «Τα αρωματικά φυτά και οι χρήσεις τους» καθώς και η «Πανίδα του Κήπου». Ο Βοτανικός Κήπος Κεφαλονιάς είναι μία υπαρκτή όαση στις παρυφές της πόλης που σίγουρα αξίζει να επισκεφθεί κανείς περισσότερες από μία φορές.

Εισιτήριο εισόδου € 5,00 για ενήλικες, παιδιά δωρεάν. Συμπεριλαμβάνεται η επίσκεψη στο Μουσείο του Ιδρύματος Φωκά-Κοσμετάτου στην κεντρική Πλατεία.

Για κάθε πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 2671024866 & 2671026595.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ CEPHALONIA BOTANICA

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις