4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Συνεχίζεται η διανομή των προσφερομένων ειδών

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ  ΕΝΟΤΗΤΕΣ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ΤΕΒΑ/FEAD), ενημερώνονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας, ότι, συνεχίζεται[1] η διανομή των προσφερομένων ειδών.

Συγκεκριμένα στο νησί μας, η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο αποθήκευσης του ΤΕΒΑ (κτήριο σε απόσταση 150 μέτρων περίπου από το κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης στο Αργοστόλι, στο οποίο θα υπάρχει ειδική σήμανση), την Παρασκευή 31 Ιουλίου.

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και αποδεικτικό έγγραφο του ΑΜΚΑ. Καλό θα είναι να έχουν μαζί τους ένα στυλό, μάσκα ατομικής προστασίας και μία ισοθερμική σακούλα με πάγο γιατί θα παραληφθούν και ευαίσθητα προϊόντα.

          Όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς και παρακαλούνται να προσέρχονται την ώρα που έχουν ενημερωθεί, για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός, αν και θα ληφθούν όλα τα μέτρα προστασίας που ισχύουν, για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Αν οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος, δεν δύναται να προσέλθει, μπορεί να εξουσιοδοτήσει κάποιον άλλον (πρωτότυπη εξουσιοδότηση με γνήσιο της υπογραφής και ΑΜΚΑ δικαιούχου), ο οποίος θα παραλάβει τα διανεμόμενα είδη.

Για οποιαδήποτε ενημέρωση παρακαλείστε να τηλεφωνείτε στα τηλέφωνα: 26713-62701 και 700.

 Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις