4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Συνελήφθησαν οχτώ (8) άτομα σε αντίστοιχες περιπτώσεις στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά, για ηχορύπανση 

Συνελήφθησαν οχτώ (8) άτομα σε αντίστοιχες περιπτώσεις στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά, για ηχορύπανση 

 

Συνελήφθησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα,  στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Κέρκυρας, Αργοστολίου και Λευκίμμης, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, οχτώ (8) ημεδαποί, για ηχορύπανση.

Συγκεκριμένα οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων μέτρησης ηχορύπανσης με ειδική ηλεκτρονική συσκευή, κατά τους οποίους διαπιστώθηκε ότι οι τρείς (3) συλληφθέντες στην Κέρκυρα, οι τέσσερις (4) στο Αργοστόλι και ακόμα ένας στον Κάβο Λευκίμμης, είτε με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη είτε του προσωρινά υπεύθυνου, λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περίοικων.

Οι έλεγχοι εντάσσονται στις δράσεις  αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών των Ιονίων Νησιών και θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς καθ’  όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου.

Οι οχτώ (8) συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια  Εισαγγελική Αρχή.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις