27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Ανακοίνωση για το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Πιστοποίησης Εξειδικευμένης Εκπαίδευσης Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για COVID 19

Αναφορικά με το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Πιστοποίησης Εξειδικευμένης Εκπαίδευσης Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για COVID 19, το οποίο υλοποιείται  με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

Το πρόγραμμα ξεκίνησε την Δευτέρα 29 Ιουνίου και ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου για όλους τους κλάδους επαγγελματιών του τουρισμού.

Όλοι οι συμμετέχοντες στην εκπαίδευση θα λάβουν ηλεκτρονικά την αντίστοιχη βεβαίωση επιμόρφωσης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φορείς των νησιών  που ανταποκρίθηκαν και στήριξαν αυτή την μεγάλη προσπάθεια της Περιφέρειας, προκειμένου να λάβουν μέρος όλοι οι εμπλεκόμενοι στον τουρισμό και να μπορέσουν να αποκτήσουν το Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης χωρίς οικονομικές επιβαρύνσεις, ιδιαιτέρως  μάλιστα εν μέσω μεγάλης οικονομικής δυσπραγίας.

Επιπλέον ευχαριστούμε θερμά όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, τους αρμόδιους Αντιπεριφερειάρχες και τα στελέχη των γραφείων τους για την υποστήριξη.

Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους αυτή την δύσκολη και συρρικνωμένη τουριστική περίοδο και ελπίζουμε να σταθούμε στο ύψος των προκλήσεων με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας θα παράσχει κάθε είδους υποστήριξη, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

Από το Γραφείο Τύπου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις