5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Σήμερα Πέμπτη παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Διοίκησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙ στη χθεσινή του συνεδρίαση, συνεχίζοντας τον αγώνα ενάντια στις αντιεπιστημονικές αλλαγές στα ωρολόγια προγράμματα Γυμνασίων και Λυκείων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας και συντονίζοντας τον με τις κινητοποιήσεις που γίνονται πανελλαδικά, αποφάσισε να πραγματοποιήσει :

Σήμερα Πέμπτη 25/6/2020, ώρα 12:30 μμ

παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Διοίκησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

για να μην εφαρμοστούν τα νέα ωρολόγια προγράμματα που :

  • καταργούν μια σειρά διδακτικά αντικείμενα και κλάδους.

  • εξαφανίζουν ότι είχε απομείνει από μαθήματα Γενικής Παιδείας από το Λύκειο.

  • εντείνουν ακόμα περισσότερο τον “εξετασιοκεντρικό” του χαρακτήρα.

  • οδηγούν σε απολύσεις χιλιάδες αναπληρωτές από το Σεπτέμβριο και σε μόνιμη εργασιακή αβεβαιότητα και περιπλάνηση χιλιάδες μόνιμους συναδέλφους.

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς, όλους τους κλάδους σε αγώνα ενάντια στην επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση της ΝΔ απέναντι στα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών, απέναντι στα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων.

Αργοστόλι 25/6/2020

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΚΙ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις