Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Χέλμη

Πληροφορούμενοι το θάνατο του συντρόφου και φίλου Ανδρέα Χέλμη, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθειά μας θλίψη στην οικογένεια του και τους οικείους του.

Ο Ανδρέας ήταν ένας γνήσιος δημοκράτης, αγωνιστής, δραστήριος επαγγελματίας, ένας καλός Πολίτης ένας καλός Πολιτικός. Ο Ανδρέας Χέλμης υπήρξε μέλος του ΠΑΣΟΚ από ιδρύσεως του μέχρι σήμερα και η πολιτική του πορεία έχει να αναδείξει ένα σημαντικό πολιτικό έργο.

Επί σειρά ετών διατέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αργοστολίου όπως και Αντιδήμαρχος, ήταν πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, μέλος της Δημαρχιακής επιτροπής, μέλος του Συμβούλιου της Δ.Ε.Κ.Α και άλλων Νομικών πρόσωπων του Δήμου Αργοστολιού.

Ν.Ε.ΚΙΝ.ΑΛ. Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις