4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Απηύδησε με την ανικανότητα Σαμούρη ο Μιχαλάτος και κατέβασε τον Ματιάτο στο Αργοστόλι μήπως αλλάξει η κατάσταση…

Είναι γνωστό στους κατοίκους του Δήμου Αργοστολίου ότι ο Σπύρος Σαμούρης σαν αντιδήμαρχος καθαριότητας δεν τα πάει καλά εξ ου και ότι σε πάρα πολλά σημεία, όπως έχουμε κατ επανάληψη γράψει, παρατηρείται εγκατάλειψη, σκουπίδια, χόρτα κ.λπ.

Μην αντέχοντας άλλο τα παράπονα των δημοτών ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος αναγκάστηκε να ζητήσει τη συνδρομή, τουλάχιστον για την πρωτεύουσα του Δήμου, του Σπύρου Ματιάτου ώστε “να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται” στον τομέα της καθαριότητας.

Απόδειξη οι παρακάτω φωτογραφίες που δείχνουν τον Αντιδήμαρχο Ομαλών Σπύρο Ματιάτο να έχει αναλάβει δράση στο κέντρο του Αργοστολίου ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου και να σταματήσει η γκρίνια των δημοτών.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις