5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Τηλεκατάρτιση με πρωτοβουλία της ΠΙΝ για τα υγειονομικά πρωτόκολλα

ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗ  ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.    

  Σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας,

εξέδωσε σχετικό Δελτίο Τύπου, το οποίο επισυνάπτεται προς διευκόλυνση σας.

Αναφέρουμε ωστόσο πως αναμένεται η οριστικοποίηση των ημερομηνιών έναρξης του κύκλου τηλεκπαίδευσης, η οποία διαρθρώνεται ανά κλάδο ενδιαφέροντος.

Σημειώνουμε τέλος  ότι η πρωτοβουλία της ΠΙΝ λειτουργεί επικουρικά για την πληρέστερη κατάρτιση των εμπλεκομένων στον τουριστικό κλάδο.

Το Σήμα Πιστοποίησης ‘Health First δεν αποδίδεται από την ΠΙΝ, αλλά βάσει της διαδικασίας όπως αυτή ορίζεται στην εν λόγω ΚΥΑ {1881/29-05-2020 (ΦΕΚ Β΄/2084/30-05-2020)}.

Επιπλέον, όπως αναφέρει και το Δελτίο Τύπου, πρέπει να προβλεφθούν χώροι σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, κατάλληλα εξοπλισμένοι με την απαιτούμενη υποδομή ( υπολογιστής/laptop, συσκευή προβολής/προτζέκτορας), ώστε να έχουν την δυνατότητα παρακολούθησης και όσοι δεν μπορούν με ίδια μέσα. Για την επιλογή του χώρου να ληφθεί υπόψη  η τήρηση των κανόνων ασφαλείας σε χώρους συγκέντρωσης.

Θα αποσταλεί άμεσα το τελικό πρόγραμμα της τηλεκπαίδευσης για να εκδοθούν και οι αντίστοιχες ανακοινώσεις.

Τέλος, παρακαλούμε θερμά όπως αποστείλετε τα στοιχεία των μελών των τοπικών συλλογικών οργάνων του τουριστικού κλάδου (ονοματεπώνυμο/επωνυμία/e –mail συμμετέχοντα), έως την  Παρασκευή 19/06, ώστε να προωθηθούν εγκαίρως στο ΚΕΔΙΒΙΜ του Παν/μίου Δυτικής Αττικής.

Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια και την συνδρομή στην υλοποίηση του εγχειρήματος.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Εκ μέρους του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ι.Ν

Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΕΞΑΚΗ

 

Τηλ: 26613 62116

Fax: 26613 64432

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις