Ευχές του Γιώργου Στασινόπουλου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Ευχητήρια επιστολή

Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια δοκιμασία σημαντική, καθώς ανοίγει νέους δρόμους στο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό περιβάλλον.

Εφέτος διεξάγονται σε ιδιαίτερες συνθήκες, καθώς είναι σίγουρο ότι και οι μαθητές βίωσαν τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Δεν είναι, όμως, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία δοκιμασία που θα αντιμετωπίσουν, σε μια πορεία ζωής που διαμορφώνεται από τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται συνεχώς σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες , ιδιαίτερα του νησιού μας που ξεκινούν τις εξετάσεις, καλή επιτυχία, ελπίζοντας ότι η διαδικασία αυτή να λειτουργήσει ως μια πολύτιμη εμπειρία, αναζητώντας αυτό που πραγματικά επιθυμούν, χωρίς άγχος, αλλά με αισιοδοξία για τη ζωή που ανοίγεται μπροστά τους.

Καλή επιτυχία!!!!!!

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Γεώργιος Στασινόπουλος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις