4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Ε.Α.Σ. : Εκπνέει η προθεσμία υποβολής Αίτησης για Αγροτική Επιδότηση

Ε.Α.Σ. : Εκπνέει η προθεσμία υποβολής Αίτησης για Αγροτική Επιδότηση

Ο Ε.Α.Σ.(ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης υπενθυμίζει στους ντόπιους Ελαιοπαραγωγούς, Αμπελουργούς, Μελισσοκόμους, Αιγοπροβατοτρόφους, Αγελαδοτρόφους, Χοιροτρόφους, Μελισσοκόμους, Κηπευτικοπαραγωγούς, Δενδροκαλλιεργητές και Ψαράδες ότι, την Δευτέρα 15.Ιουνίου 2020 λήγει η προθεσμία υποβολής της Ενιαίας Δήλωσης – ΟΣΔΕ για τις Αγροτικές Επιδοτήσεις του τρέχοντος έτους.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι Παραγωγοί που είτε δεν έχουν υποβάλλει ακόμη είτε δεν έχουν οριστικοποιήσει την Δήλωση τους, να το πράξουν άμεσα.
Σε διαφορετική περίπτωση, για κάθε εργάσιμη ημέρα καθυστέρησης στην υποβολή μέχρι την Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, θα επιβάλλεται κύρωση επί της δικαιούμενης ενίσχυσης (πλην περιπτώσεων ανωτέρας βίας και εξαιρετικών περιστάσεων) ενώ μετά την παρέλευση της ημερομηνίας αυτής, η Δήλωση θεωρείται απαράδεκτη.

Διευκρινήσεις παρέχονται στο πιστοποιημένο Κέντρο Υποβολής Δηλώσεων ΟΣΔΕ και στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων της ΕΝΩΣΗΣ που λειτουργούν καθημερινά, από 8 πρωί έως 4 απόγευμα στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση στο Αργοστόλι.

Από Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις