Η μάχη για την καθαριότητα καθημερινά είναι δύσκολη και συνεχής

Μια μάχη που δεν τελειώνει ποτέ.

Η μάχη για την καθαριότητα καθημερινά είναι δύσκολη και συνεχής. Για την κατάσταση της καθαριότητας στα ραγια  πόρου, με  τα κλαδιά και διάφορα άλλα αντικείμενα  ως  πρόεδρος της  κοινότητας ζητώ την κατανόηση σας.

Όσο αφορά την   αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων όπως παλιά έπιπλα, άχρηστες οικιακές συσκευές, στρώματα, κλαδιά, κλπ, έχει  ανακοινωθεί οτι γίνεται τις τελευταίες ημέρες εκάστου μήνα. Για να διατηρήσουμε την κοινότητα μας καθαρή παρακαλούμε να μην βγάζετε αντικείμενα έως τότε.

Ωστόσο η εικόνα δεν αλλάζει εύκολα αφού καθημερινά όλοι εμείς οι πολίτες συνεχίζουμε να   αποθέτουμε ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά όλο τον μήνα όπου μας βολεύει.

Δεν ζητάμε από τους πολίτες κάτι ανέφικτο. Μερικές απλές, καθημερινές κινήσεις που  μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Για να πετύχουμε όμως σε αυτήν την προσπάθεια χρειάζεται η συμμετοχή του καθενός από εμάς ξεχωριστά.

Με σεβασμό σε κάθε  πολίτη, με σεμνότητα και  προσπάθεια  στις λειτουργίες μας, είμαστε σε  ανοικτή  γραμμή επικοινωνίας, με όλους του πολίτες για τη δημιουργία ενός καθαρού και ισχυρού Πόρου.

Πρόεδρος Πόρου

Γαλιατσάτος Οδυσσέας

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις