Επίσπευση ελέγχου και άμεση καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού

Επίσπευση ελέγχου και άμεση καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Το τελευταίο διάστημα , το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης, έχει γίνει αποδέκτης πληθώρας παραπόνων από επαγγελματίες οι οποίοι ενώ πληρούν τις προϋποθέσεις , δεν έλαβαν την αποζημίωση ειδικού σκοπού.

Στην αρχική μας επικοινωνία που είχαμε με την ΑΑΔΕ ενημερωθήκαμε ότι θα προβούν σε ελέγχους προκειμένου να αποκατασταθούν τυχόν λάθη, παραλήψεις και αδικίες, ενώ η καταβολή του ποσού στους δικαιούχους θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 12/05/20.

Δυστυχώς μετά και τη χθεσινή μας επικοινωνία με την ΑΑΔΕ, μέχρι στιγμής ο έλεγχος όχι απλά δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά ούτε καν έχει ξεκινήσει. Πρέπει να τονιστεί ότι οι δικαιούχοι είναι επαγγελματίες που οι επιχειρήσεις τους βρίσκονται σε αναστολή , δεν έχουν άλλα εισοδήματα και τίθεται πλέον θέμα επιβίωσης των ίδιων και των μελών της οικογένειας τους.

Παρακαλούμε όπως επισπεύσετε τις διαδικασίες ελέγχου και καταβολής της αποζημίωσης στους δικαιούχους , καθώς επίσης να ενημερωθούν οι απορριφθέντες για το λόγο που εξαιρέθηκαν του μέτρου.

Διατηρούμε τη πεποίθηση ότι το πρόβλημα θα αποκατασταθεί και αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις