Επανέναρξη λειτουργίας του Κ.Ε.Σ.Υ. Κεφαλληνίας

Επανέναρξη λειτουργίας του Κ.Ε.Σ.Υ. Κεφαλληνίας

Σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία μας επανήλθε σε πλήρη λειτουργία και πραγματοποιεί δια ζώσης αξιολογήσεις μαθητών. Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους για τα εξής:

  1. Στην υπηρεσία μας τηρούνται οι απαραίτητοι όροι υγειονομικής προστασίας, όπως έχουν προσδιοριστεί από τα αρμόδια Υπουργεία.

  2. Για οποιοδήποτε αίτημά μας παρακαλούμε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά μαζί μας και να μην προσέρχεστε στην υπηρεσία δια ζώσης αν δεν έχετε προγραμματισμένο ραντεβού. Το τηλέφωνο της υπηρεσία μας είναι το 26710 27475 και του Τομέα Συμβουλευτικής για τον Επαγγελματικό προσανατολισμό το 26710 26374.

Σας ευχόμαστε ομαλή επαναφορά στην καθημερινότητα, αίσια ολοκλήρωση του σχολικού έτους για τους μαθητές, και είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε συνεργασία.

Αργοστόλι, 11 Μαΐου 2020

Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) Κεφαλληνίας

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις