Ενημέρωση για έκδοση συγκεντρωτικών λογαριασμών ύδρευσης Αργοστολίου-Ληξουρίου-Ομαλών-Ερίσου και Σάμης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ, ΟΜΑΛΩΝ, ΕΡΙΣΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ

Η ΔΕΥΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ενημερώνει τους καταναλωτές σε σχέση με τους λογαριασμούς των Δ.Ε Αργοστολίου, Ληξουρίου, Ομαλών, Ερίσου και Σάμης που θα σταλούν τις επόμενες ημέρες, ότι αυτοί θα περιλαμβάνουν οφειλές ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑΣ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα που προέκυψαν στην εκτύπωση και αποστολή των λογαριασμών, λόγω των μέτρων που ελήφθησαν το προηγούμενο διάστημα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID19.

Ως εκ των παραπάνω, οι λογαριασμοί που θα αποσταλούν τις επόμενες ημέρες θα αναγράφουν ποσά ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑΣ και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δίνεται η δυνατότητα ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΕ ΜΑΚΡΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ. Η ημερομηνία λήξεως πληρωμής του λογαριασμού θα είναι έως τα μέσα Ιουλίου και οι καταναλωτές θα μπορούν να πληρώνουν σε αυτό το χρονικό διάστημα είτε τμηματικά είτε εφάπαξ την οφειλή τους.

Η παρούσα ενημέρωση αποσκοπεί στην κατανόηση του ποσού των λογαριασμών που θα αποσταλούν στις επόμενες ημέρες και στην αποφυγή παρερμηνειών και συγχύσεων.

Επιπλέον, για οποιαδήποτε επεξήγηση ή πληροφορία που θα χρειαστείτε όσον αφορά αυτούς τους λογαριασμούς, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή μέσω email με την υπηρεσία.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Ο Πρόεδρος

Σπαθής Σταύρος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις