Επαναλειτουργούν τα δήπεδα από Συλλόγους τη Δευτέρα 11 Μαϊου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ακολουθώντας τις κυβερνητικές αποφάσεις-οδηγίες και στα πλαίσια της σταδιακής επανεκκίνησης των χώρων άθλησης δυνάμει του υπ΄άριθ. 1644/03-05-2020 ΦΕΚ, ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 θα επαναλειτουργήσουν οι Δημοτικές εγκαταστάσεις Αντισφαίρισης (τένις), προσωρινά, μόνο για χρήση από τα μέλη του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης (Κ.Ο.Α.) και μόνο για άτομα (μέλη) άνω των 15 ετών, εφαρμόζοντας αυστηρά εκ μέρους του Ομίλου τις προβλεπόμενες από την Γ.Γ.Α. και Ε.Φ.Ο.Α. οδηγίες.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και τις προϋποθέσεις εισόδου οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στο Δ.Σ. του Κ.Ο.Α.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Σπυρίδων Πεφάνης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις