Η παράταξη Παρίση “βάζει φρένο” στην ασυδοσία Σαμούρη

Είναι γεγονός ότι εδώ και πολλές μέρες το Αργοστόλι “βράζει” με την τακτική που ακολουθεί ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης ειδικά στις “Λαϊκές Κατοικίες” έχει προκύψει τεράστιο ζήτημα αφού έγινε προσπάθεια να παραχωρηθεί δημοτική περιουσία σε οικογένεια Ρομά χωρίς τις νόμιμες εγκρίσεις ενώ σάλος έχει προκληθεί και με την αυθαίρετη κοπή των δέντρων μπροστά από τα Δικαστήρια χωρίς καμία απόφαση Συλλογικού Οργάνου.

Παράλληλα εδώ και καιρό έχει προβληματίσει η στάση του Σαμούρη να βάζει κίτρινες γραμμές στους δρόμους όπου ο ίδιος κρίνει χωρίς να ζητήσει την έγκριση των οργάνων του Δήμου. Όλα αυτά δημιούργησαν εύλογα αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία και πλέον η παράταξη του Αλέξανδρου Παρίση με αίτησή της που υπογράφουν όλοι οι Δημοτικοί της Σύμβουλοι (πλην Παναγή Βανδώρου) ζητάει στο Συμβούλιο της Παρασκευής 8 Μαϊου 2020 να τεθεί ως πρώτο και κατεπείγον θέμα εκτός ημερησίας διατάξεως η παραβίαση των νομικών και διοικητικών διαδικασιών εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής του Αργοστολίου. Δηλαδή “άρχισαν τα όργανα”.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις