Κωμωδία Άννας Ζαπάντη: Ως πρόεδρος του Γηροκομείου ευχαριστεί το Θεόφιλο για …”34 κιβώτια γάλακτος” και το Σπαθή …”για κάτι τσουρέκια”!!!

Αντιλαμβανόμαστε ότι η Άννα Ζαπάντη είναι ευγνώμων προς το Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο για το γεγονός ότι την έκανε πρόεδρο του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου παρότι δεν εξελέγη από τους δημότες, αντιλαμβανόμαστε ότι λίγο πολιτικό “γλύψιμο” προς το “μεγάλο αφεντικό” του Δήμου δεν βλάπτει. Όμως το να εκδίδει η Άννα Ζαπάντη με τη θεσμική ιδιότητα της προέδρου του Δημοτικού Γηροκομείου ολόκληρη ανακοίνωση για να ευχαριστήσει το Θεόφιλο Μιχαλάτο για την προσφορά του προς το ίδρυμα …”34 κιβωτίων γάλακτων μάρκας Ολυμπος” (sic) και το Σταύρο Σπαθή για την προσφορά …”τσουρεκιών και γλυκών ταψιών”!!! πιστεύουμε ότι αγγίζει τα όρια της κωμωδίας και της γκροτέσκο επιθεώρησης.

Λίγη σοβαρότητα δεν θα ήταν άσχημο να υπάρχει ειδικά όταν κάποια κυρία διοικεί ένα τόσο ευαίσθητο Ίδρυμα!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις