4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημοτικού Γηροκομείου προς την Βενετία Κοντογούρη για την οικονομική δωρεά της

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ Αργοστόλι, 24-04-2020

 

Το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου είχε τη χαρά και την τιμή να λάβει μία γενναιόδωρη οικονομική δωρεά από μία εξέχουσα προσωπικότητα, με καταγωγή από την Κεφαλονιά, που ζει και δραστηριοποιείται στην Αμερική, την κα Βενετία Κοντογούρη. Την ευχαριστούμε θερμά για τη διάθεσή της να μας υποστηρίξει οικονομικά με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, τα οποία κατέθεσε εις μνήμην του συζύγου της Zoran Djokic και των γονέων της, Γεράσιμου και Μαριάνθης Κοντογούρη.

Θέλουμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε την εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος Κεφαλονιάς και προσωπικά την κα Όλγα Μαραβέγια για την προσφορά 34 κιβωτίων γάλατος ΟΛΥΜΠΟΣ, καθώς και την εταιρεία ΥΙΟΙ ΣΩΤ. ΣΠΑΘΗ Ο.Ε. για την προσφορά πασχαλινών τσουρεκιών και γλυκών ταψιού προς τους ηλικιωμένους του Ιδρύματος.

Τέτοιες ενέργειες, γεμάτες ευαισθησία, μας κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανους γιατί μέσα από αυτές αναγνωρίζεται το δύσκολο και υπό αντίξοες συνθήκες έργο μας.

Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Δύναμη και Υπομονή! Η ελπίδα και η προσδοκία μας είναι ότι δεν θα αργήσει η έξοδος και από αυτή την κρίση.

Για το Δημοτικό Γηροκομείο

Η Πρόεδρος

ΑΝΝΑ ΖΑΠΑΝΤΗ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις