Την Κυριακή 27 Απριλίου Πολιτική Εκδήλωση- Συζήτηση του ΚΚΕ(μ-λ) στο κανάλι της εφημερίδας «Προλεταριακή Σημαία» στο YouTube

Την Κυριακή 27 Απριλίου στις 7μμ θα πραγματοποιηθεί Πολιτική Εκδήλωση- Συζήτηση του ΚΚΕ(μ-λ), η οποία και θα μεταδοθεί ζωντανά (live) στο κανάλι της εφημερίδας «Προλεταριακή Σημαία» στο YouTube.

Ο Ανδρέας Βογιατζόγλου,o Θοδωρής Φωτόπουλος και o Δημήτρης Γαγγάδης -εκπρόσωποι του Καθοδηγητικού Οργάνου του ΚΚΕ(μ-λ)- συζητούν για την κρίση του κόσμου στον οποίο ξέσπασε η πανδημία, εξηγούν τα πολιτικά «υποκείμενα νοσήματα» της χώρα μας και προτείνουν στόχους και κατευθύνσεις πάλης για το κίνημα.

Παρακαλούμε να δημοσιεύσετε το κάλεσμα της εκδήλωσης μας στη σελίδα ή/και την εφημερίδα σας.

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση και να θέσετε και τα δικά σας ερωτήματα όσο διαρκεί η εκδήλωση, τα οποία θα συζητηθούν σε ζωντανό χρόνο.

Συντονίζει η δημοσιογράφος Ελένη Γκρούη.

Με εκτίμηση,

Το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ(μ-λ)

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις