2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Ε.Α.Σ. : Μεγάλη βδομάδα πληρώθηκαν οι συνδεδεμένες επιδοτήσεις

Ε.Α.Σ. : Μεγάλη βδομάδα πληρώθηκαν οι συνδεδεμένες επιδοτήσεις

Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης, ενημερώνει ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων καταβλήθηκαν πανελλαδικά από Μ. Δευτέρα έως Μ. Τετάρτη σε 37.597 δικαιούχους ΑγροΚτηνοτρόφους οι Ενισχύσεις των συνδεδεμένων στον τομέα του Πρόβειου και Αίγειου Κρέατος για το έτος 2019 συνολικού ύψους 52.484.225,339€.

Επιπλέον δόθηκαν 2.566.751,14€ σε 1876 δικαιούχους για σπόρους προς σπορά έτους 2019.

Τέλος, πιστώθηκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων Παραγωγών τα υπόλοιπα ποσά Βασικής Ενίσχυσης, Πρασινίσματος κλπ έτους 2019.

Ο Ε.Α.Σ. (ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης υπενθυμίζει ότι, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της Αίτησης για τις φετινές Αγροτικές Επιδοτήσεις (Ε.Α.Ε.) Ο.Σ.Δ.Ε. καθώς και της Μεταβίβασης και οριστικοποίησης Δικαιωμάτων Αγροτικής Επιδότησης είναι Παρασκευή 15 Μαΐου 2020.

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ (τηλ. 26710-22927) στο πιστοποιημένο Κέντρο Υποστήριξης Αγροτών και το Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων της ΕΝΩΣΗΣ, προκειμένου να υποβάλλουν εξ αποστάσεως την φετινή Αίτηση (Ε.Α.Ε.) Ο.Σ.Δ.Ε. ώστε να εισπράξουν τις Αγροτικές Επιδοτήσεις έτους 2020.

Ο Ε.Α.Σ. (ΕΝΩΣΗ) εύχεται σε όλους τους ΘιακοΚεφαλονίτες ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με Υγεία, Δύναμη και Αισιοδοξία.

Από Ε.Α.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις