“Τα βροντάει” και ο Μαρίνος Φωτεινάτος από την παράταξη του Μιχαλάτου στα Ομαλά-Όλα δείχνουν ότι θα ορκιστεί τοπική σύμβουλος η Β επιλαχούσα Στάμω Γαλιατσάτου

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι πιέσεις του Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου στους τοπικούς συμβούλους της παράταξής του στα Ομαλά που αντιδρούν για την επανατοποθέτηση Ματιάτου στη θέση του Αντιδημάρχου της περιοχής δεν έπιασαν τόπο οπότε κατά πάσα πιθανότητα τόσο ο Σπύρος Κακαρούμπας όσο και ο Μαρίνος Φωτεινάτος θα αποτελέσουν παρελθόν για την ομάδα της παρούσας δημοτικής αρχής.

Όπως όλα δείχνουν τοπική σύμβουλος Ομαλών θα ορκιστεί η Β επιλαχούσα του Μιχαλάτου στην περιοχή Στάμω Γαλιατσάτου η οποία στηρίζει φανατικά κάθε απόφαση του Δημάρχου Αργοστολίου.

Εν πάσει περιπτώσει να ευχηθούμε στην κα Γαλιατσάτου καλή θητεία προς όφελος της τόσο σημαντικής αυτής περιοχής για το νησί μας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις