Θερμά συλλυπητήρια από τον Σύλλογο Απανταχού Φαρακλάδων “Η Εύγερος” για τον Άγγελο Κοσμάτο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΑΡΑΚΛΑΔΩΝ «Η ΕΥΓΕΡΟΣ» ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

 

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΑΡΑΚΛΑΔΩΝ “Η ΕΥΓΕΡΟΣ” ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΚΟΣΜΑΤΟ

Ο Σύλλογος των Απανταχού Φαρακλάδων ‘Η ΕΥΓΕΡΟΣ” Κεφαλλονιάς εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς την Οικογένεια για τον αιφνίδιο θάνατο του εκλεκτού συγχωριανού μας  Άγγελου Κοσμάτου.

Ο Άγγελος υπήρξε μια σπουδαία προσωπικότητα στο διάβα της ζωής του, παράδειγμα προς μίμηση, καλός παιδαγωγός-καθηγητής, καλός οικογενειάρχης με ήθος και δουλευτής. Αγωνιστής χωρίς σταματημό για τα προβλήματα της κοινωνίας στην Κεφαλλονιά, στα Ιόνια Νησιά και όχι μόνο, ήταν ένας εξαίρετος συνεργάτης στα 45 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου μας. Υπήρξε επίσης ενεργό Μέλος της ομάδας εναντίον των καταπατήσεων στην Κεφαλλονιά που για είκοσι και πλέον χρόνια κερδίσαμε δίκες σε αστικά και ποινικά δικαστήρια με αποκορύφωμα να καταργήσουμε τη δεύτερη ανάρτηση του κτηματολογίου που ήταν μοναδική στην Ελλάδα.

Ευχόμαστε στην οικογένειά του να ζουν πολλά πολλά χρόνια και να θυμούνται το χαρακτήρα του και το έργο του.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ανθούλα Αλεξανδράτου-Καλογηροπούλου                    Παναγής Η. Λυκούδης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις