2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

“Μυστικός Δείπνος” Μιχαλάτου στα Ομαλά για να “μαζέψει” τους διαφωνούντες με τη “μεταγραφή” Ματιάτου

Άρον άρον σπεύδει σε συγκέντρωση σήμερα το βράδυ στα Ομαλά ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος προκειμένου να “μαζέψει” τις αντιδράσεις από την “μεταγραφή” Ματιάτου.

Πιο συγκεκριμένα στην οικεία επιλαχουσας συμβούλου του συνδυασμού του έχει προγραμματιστεί συνάντηση του Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου με τους αντιδρώντες στη πρόσφατη “μεταγραφή” Ματιάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την αποχώρηση του τοπικού συμβούλου Σπύρου Κακαρουμπα ούτε ο πρώτος επιλαχών Μαρίνος Φωτεινατος επιθυμεί να ορκιστεί σύμβουλος Ομαλών επειδή και αυτός αντιδρά στη “μεταγραφή” Ματιάτου οπότε το πιο πιθανόν σενάριο είναι να δούμε γυναίκα τοπική σύμβουλο στα Ομαλά.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις