Το Κερκυραϊκό Πάσχα στο Ιταλικό κανάλι RAI3

ΤΟ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ RAI3 

 Ήταν μεγάλη επιτυχία που πέρυσι την Μεγάλη Εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του Κερκυραϊκού Πάσχα στην Κέρκυρα, από το κρατικό κανάλι της Ιταλίας RAI3, αναδεικνύοντας επί πλέον το μεγαλείο την Παλιάς Πόλης, των Μουσείων αλλά και της φυσικής ομορφιά του νησιού. Αυτά επιτεύχθηκαν από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, μέσω του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων “VIAGGIOXTE” της κ Ελένης Σαρικώστα,και με τη συμμετοχή της γνωστής σκηνοθέτιδος κ Rita De Francesco. Έφθασε λοιπόν η ώρα της προβολής, αύριο ανήμερα του Καθολικού Πάσχα, στις 17,34 (ώρα Ιταλίας) στην μεγάλης τηλεθέασης εκπομπή “KILIMANTZIARO” του RAI3!

Η κ Camila Raznovich είναι η παρουσιάστρια του προγράμματος, θα προλογίσει  το ντοκιμαντέρ και την μοναδικότητα να συνεορτάζεται το Καθολικό με το Ορθόδοξο Πάσχα. .
Να σημειώσουμε ότι αύριο είναι το Καθολικό Πάσχα και αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντική την επιλογή της Rai3 να το βγάλει στον “αέρα ” ,  την κατάλληλη στιγμή  με εκκατομύρια τηλεθεατές. 

Όποιος θέλει μπορεί να το  το δει στο Raiplay ή σε δορυφορική απευθείας σύνδεση .

 
Σπύρος Γαλιατσάτος
 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις