27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Θερμά συλλιπητήρια από το Σύλλογο “Οι φαρακλαδες” για τον Άγγελο Κοσματο

Ο πολιτιστικός σύλλογος “ΟΙ ΦΑΡΑΚΛΑΔΕΣ”  αποχαιρετά τον  Φαρακλό Άγγελο Κοσμάτο με το εξής μήνυμα: ” Για τον συγχωριανό μας Άγγελο Κοσμάτο που τόσο απροσδόκητα μας αποχαιρέτησε οτιδήποτε και να πούμε φαντάζει λίγο. Τον θυμόμαστε από μικρά παιδιά, ψηλό, γελαστό, σεμνό κ συνάμα δραστήριο.
Μια μορφή χαρακτηριστική για την ιστορία του χωριού μας. Του χωριού που αγάπησε και τίμησε ως πρόεδρος, ως επίτροπος της Συναδελφικού ναου Ευαγγελιστρίας – Αγ. Δημητρίου και ιδρυτικό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου. Εξαίρετος οικογενειάρχης και καθηγητής.
Κυρίως όμως ένας πολίτης με γόνιμο μυαλό γεμάτο ιδέες και όνειρα υλοποίησής τους για την αισθητική και πολιτιστική αναβάθμιση του χωριού του. Θα σε τιμαμε πάντα Άγγελε προσπαθώντας στον ίδιο δρόμο για το χωριό μας”.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στη γυναίκα του, στα παιδιά του και στα αδέλφια του ξέροντας πως το κενό είναι δυσαναπλήρωτο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις