4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Άγγελου Κοσμάτου

Ο Διευθυντής και το προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς εκφράζουμε τη μεγάλη μας θλίψη για τον αδόκητο χαμό του εκλεκτού εκπαιδευτικού, συναδέλφου και επί σειρά ετών Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς Κοσμάτου Άγγελου.
Η εκπαιδευτική κοινότητα έχασε ένα σημαντικό μέλος της, που τίμησε στο έπακρο το λειτούργημά του, υπηρέτησε με αφοσίωση και σεβασμό το δημόσιο σχολείο και επέδειξε ευσυνειδησία και υπευθυνότητα.
Ο εκλιπών ως δάσκαλος υπήρξε εξαίρετος. Ως συνάδελφος υπήρξε συνεργάσιμος, καλοπροαίρετος και αλληλέγγυος. Ως Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης υπήρξε ανιδιοτελής, δίκαιος και σεμνός. Ένας τέτοιος εκπαιδευτικός και άνθρωπος δεν μπορεί να λησμονηθεί ούτε όταν αφυπηρετήσει, αλλά ούτε και όταν αποβιώσει.
Εκφράζουμε θερμά από καρδιάς τα συλλυπητήρια μας στα μέλη της οικογένειας του και στους συγγενείς του εκλιπόντος, ευχόμενοι να είναι «Αιωνία η μνήμη αυτού».

Για τη Δ.Δ.Ε Κεφαλονιάς
Ο Διευθυντής Δ.Ε.

Μαρκάτος Δημήτριος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις