27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Πάνδημο αίτημα να μεταφέρει σε κάθε σπίτι, σε κάθε Δημότη, ο Θεόφιλος το Άγιο Φως όπως θα κάνει ο Κεφαλονίτης Δήμαρχος Ελληνικού Γ. Κωνσταντάτος

Πάνδημο είναι το αίτημα να μεταφερθεί και στην Κεφαλονιά το Άγιο Φως στους κατοίκους με τη διαδικασία και τη μέθοδο που θα εφαρμόσει ο Κεφαλονίτης Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπουλη Γιάννης Κωνσταντάτος (μέσω κλιμακίων του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” και του προσωπικού του Δήμου).

Φυσικά αυτή η πρωτοβουλία πρέπει να αφορά όλους τους Κεφαλονίτες και όχι μόνο τους Δημότες Αργοστολίου αλλά ο μόνος Δήμος που μπορεί να επιβάλει κάτι τέτοιο είναι ο ισχυρός Μητροπολιτικός Δήμος Αργοστολίου και από εκεί και πέρα σε συνεργασία με τους άλλους δύο Δήμους (Ληξουρίου-Σάμης), το Άγιο Φως μπορεί να φτάσει σε κάθε σπίτι του  νησιού μας.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος θα επιτύχει να φέρει το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως σε κάθε σπίτι του νησιού μας και θα είμαστε οι πρώτοι που θα του δώσουμε συγχαρητήρια όταν το κατορθώσει.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις