4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Η πρώτη γυναίκα πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Μαρία Δελιβάνη

Η πρώτη γυναίκα πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ομότιμη καθηγήτρια και πρόεδρος του Ιδρύματος “Δημήτρη και Μαρίας Δελιβάνη”, Μαρία Δελιβάνη προσκεκλημμένη στην τηλεόραση του Αχελώου και στις “Ανοιχτές Σελίδες” με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου αυτό το Σάββατο στις 22.00 μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Η κα Δελιβάνη μιλάει σε μια συνεντευξη εφ όλης της υλης Για τα πολλα και ακανθώδη προβλήματα της χώρας μας, δημογραφικό, θπογεννητικότητα, μεταναστευτικό και εθνικα θεματα. Για το ποιο είναι το σοβαρότερο πρόβλημα. Ποιες οι συνέπειες της ζοφερής κατάστασης και πώς αντιδρούν οι Έλληνες και άλλα πολλά. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε πριν την Πανδημία.

https://www.youtube.com/watch?v=pGYJyc5-6Uw&feature=youtu.be

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις