Το Δημοτικό Γηροκομείο διέθεσε 23 κρεβάτια και κλινοσκεπάσματα για τις ανάγκες του Νοσοκομείου

Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε είναι σημαντικό να κυριαρχεί αίσθημα αλληλοβοήθειας και αλληλοϋποστήριξης των φορέων.

Αμέσως μετά από αίτημα του Διοικητή του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας κ. Φώτιου Μεσσάρη, η Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου κα Άννα Ζαπάντη διέθεσε 23 κρεβάτια, από το καινούριο εξοπλισμό που παρέλαβε πριν μερικές μέρες, με τα κλινοσκεπάσματά τους και τον απαραίτητο εξοπλισμό στο Νοσοκομείο μας.

Χθες τα συνεργεία της Δ/νσης Καθαριότητας του Δήμου μας πραγματοποίησαν την μεταφορά και τοποθέτηση των κρεβατιών στους χώρους που υπέδειξαν οι αρμόδιοι υπάλληλοι.

Μοναδικό μέλημα του Δήμου και των ΝΠ του, αυτές τις δύσκολες ημέρες, η εξασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και η προστασία των ευπαθών ομάδων.

Ο Αντιδήμαρχος

Σπύρος Σαμούρης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις