5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου «ΡΟΚΚΟΣ ΧΟΪΔΑΣ»: Έναρξη της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης την Δευτέρα 23 Μαρτίου 

3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου «ΡΟΚΚΟΣ ΧΟΪΔΑΣ»

 

Έναρξη της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 

 

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος του 3ου Γυμνασίου Αργοστολίου παρακολουθώντας τις εξελίξεις και με αίσθηση ευθύνης απέναντι στους μαθητές του σχολείου ξεκινάει την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση.

Στόχος της διαδικασίας αυτής και ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας  δεν είναι να υποκαταστήσουμε το μάθημα στην τάξη, ούτε να καλύψουμε τη διδακτέα ύλη, αλλά να διατηρήσουμε την επαφή των μαθητών με τη μαθησιακή διαδικασία.

Με βάση τα παραπάνω οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου με την υποστήριξη των κηδεμόνων αλλά και μελών της κοινότητας, οι οποίοι μπορούν να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν πρακτικές δυσκολίες (π.χ πρόσβαση στο διαδίκτυο, διαθεσιμότητα ηλεκτρονικού υπολογιστή, τάμπλετ ή κινητου),

καλούνται

κάθε μέρα στις 09:00 το πρωί από τη Δευτέρα έως Παρασκευή (ξεκινώντας από 23 Μαρτίου 2020) να μπαίνουν στην ιστοσελίδα https://www.edmodo.com/ με όνομα χρήστη και κωδικό αυτόν που διαθέτουν για το μάθημα της Πληροφορικής και να παρακολουθούν τις δραστηριότητες των εκπαιδευτικών στις διαμορφωμένες ηλεκτρονικές τους τάξεις.  Επισημαίνεται ότι η ηλεκτρονική επικοινωνία των μαθητών μας με την Κα Νεοφύτου, που έχει ξεκινήσει από την επομένη της αναστολής της λειτουργίας των σχολείων στο πλαίσιο του προγράμματος Φιλαναγνωσίας: Επεξεργασία λογοτεχνικού έργου  Ιστορία ενός αιχμαλώτου συνεχίζεται κανονικά.

Παρακαλούμε γονείς και μαθητές να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του σχολείου http://3gym-argost.kef.sch.gr/ και να επικοινωνούν για απορίες, συμβουλές ή βοήθεια στο email: .

 

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος του 3ου Γυμνασίου Αργοστολίου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις