Η άποψη ενός παιδιού για τον κορωνοιό

 Η άποψή μου για τον κορωνοιό

Τον τελευταίο περίπου ένα μήνα έχει εμφανιστεί μία περίεργη νόσος , ο κορωνοιός . Είναι μία ασθένεια σαν όλες τις άλλες, όμως η ανθρωπότητα το έχει εκλάβει ως μία πολύ σοβαρή επιδημία, που έχει σκοτώσει χιλιάδες ανθρώπους. Εξαιτίας αυτής της αρρώστιας τα σχολεία έχουν κλείσει, κάτι που εμάς τα παιδιά μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς και οι καφετέριες , οι κινηματογράφοι, τα θέατρα κ.α.κάτι που εκνευρίζει και θλίβει τους μεγάλους.

Τα μόνα που είναι ανοιχτά είναι τα supermarket και τα φαρμακεία. Στο πρώτο στάδιο της ενημέρωσης, κανένας δεν πήρε την ασθένεια στα σοβαρά , στο δεύτερο αυτή άρχισε να επηρεάζει τους πολίτες και στο τρίτο τα πράγματα εξελίχθηκαν στο έπακρο. Προσωπικά πιστεύω, σαν παιδί που είμαι ότι η κατάσταση δεν είναι τόσο σοβαρή, όσο την παρουσιάζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν κατηγορώ κάποιον, αλλά δεν χρειάζεται να υπερβάλλουμε τόσο. Η τηλεόραση χειραγώγει τους πάντες και τα πάντα, έχουν καταφέρει να μας εγκλωβίσουν ανάμεσα στους γκρίζους τοίχους των σπιτιών χωρίς λόγο και αιτία. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε στην τηλεόραση ειδήσεις και παιδικά. Οτιδήποτε ηλεκτρονικό μέσο και να χρησιμοποιήσουμε μιλάει για αυτό το θέμα. Κατανοώ ότι όλοι έχουν πανικοβληθεί αλλά όχι και έτσι!

ΚΑΠΟΤΕ ΘΕΛΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΩΡΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!!!!!!

Χαρά Μεταξά

ΣΤ΄Δημοτικού

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις