Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στο TRAVERSO FESTIVAL 2020

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ TRAVERSO FESTIVAL 2020

Εν όψει του τριήμερου Traverso Festival που οργανώνουμε για 5η συνεχή χρονιά στο θέατρο και το άλσος της Καλλιθέας στην Λακήθρα Κεφαλονιάς στις 17-19 Ιουλίου 2020, το οποίο θα περιλαμβάνει μουσική, καλλιτεχνικές και κοινωνικές δράσεις, προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους να συνεισφέρουν με τους εξής τρόπους:

  • Συμμετοχή στο φεστιβάλ με παρουσίαση του καλλιτεχνικού σας project (μουσική, χορός, θέατρο, εικαστικά, φωτογραφία, performances, κ.ά.)
  • Χορηγίες, οικονομικές ή σε είδος ή σε παροχή υπηρεσιών
  • Εθελοντισμό για την προετοιμασία και την διεξαγωγή του φεστιβάλ

Το Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο είναι πάντοτε ανοιχτό σε ιδέες και σε συνεργασίες για δράσεις. Επιφυλασσόμαστε ωστόσο να επιλέξουμε τις προτάσεις εκείνες που συνάδουν με τον χαρακτήρα και τους στόχους της ομάδας μας, όπως αυτοί περιγράφονται στην ιστοσελίδα μας και είναι γνωστοί από τις πολυάριθμες δράσεις μας κατά τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχές και χορηγίες μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας ως τις 26 Απριλίου 2020 στο email: ενώ οι συμμετοχές για εθελοντισμό είναι ανοιχτές ως την διεξαγωγή του φεστιβάλ.

Σας περιμένουμε για να ετοιμάσουμε μαζί το καλύτερο ως τώρα Traverso Festival!

Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο

www.e-traverso.gr

https://www.facebook.com/TraversoKefalonia

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις