Έργα της Δημοτικής Αρχής Παρίση και “το γουλόστρωτο” και η πλατεία Βλαχάτων, και η επέκταση ΧΥΤΥ κι όμως ο Σαμούρης δηλώνει: “Παρέλαβα καμένη γη”

Εντάξει ξέρουμε ότι η ελληνική γλώσσα δεν είναι και το “φόρτε” του Σπύρου Σαμούρη αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ο άνθρωπος συγκρούεται ευθέως με την κοινή λογική.

Όλοι ξέρουν ότι πέρα από την αναμόρφωση της πλατείας Βαλλιάνου, το εργοστάσιο νερού, την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων στο Αργοστόλι, το έργο της ανάπλασης της παραλιακής προς τη γέφυρα Δεβοσέτου επιπλέον και το έργο στο “γουλόστρωτο” και η πλατεία των Βλαχάτων και η επέκταση του ΧΥΤΥ δρομολογήθηκαν από τη δημοτική αρχή Παρίση.

Μόνο ένας πολιτικός ανεγκέφαλος ή ένας τελείως κακοήθης θα είχε το θράσος να ισχυρισθεί ότι η δημοτική αρχή Μιχαλάτου παρέλαβε “Καμένη γη”. Και όμως ο Σαμούρης προέβη σε τέτοιες δηλώσεις, φαίνεται πως νομίζει πως απευθύνεται σε αμνήμονες, αφελείς ή λωτοφάγους.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις