Σαββατοκύριακο με δράση για τον ΚΑΟ

Μετά από μια υπέροχη εβδομάδα που είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στο νησί μας το αδερφό σωματείο της ΚΚ Τorlak, έρχεται ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση για το σύλλογο.

Την αρχή θα κάνει το παιδικό μας τμήμα, που μετά από μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας θα αντιμετωπίσει τους Τιτάνες Πύργου το Σάββατο 15/02 και ώρα 15:00 στο κλειστό γυμναστήριο ‘’Αντώνης Τρίτσης’’. Τα παιδιά του coach Αντωνάτου θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και πάνω απ´όλα να ευχαριστηθούν το παιχνίδι.

Στην συνέχεια την Κυριακή 16/02 τις 14:00 το αντρικό μας τμήμα θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Πύργου σε ένα παρά πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι.Οι παίκτες του coach Δαμκαλή με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στην Ήλιδα με 61-62, θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να πάρουν το 3ο συνεχόμενο ροζ φύλλο αγώνα.

Η στήριξη σας…Η δύναμη μας…
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις