30 Σεπτεμβρίου 2020, Τετάρτη

Ευχαριστήρια Επιστολή του Πύραρχου Βασίλειου Ρ. Σολδάτου-Αναλαμβάνει καθήκοντα διοικητή στην Ηλεία

Ευχαριστήρια Επιστολή

 Αποχωρώντας από την Π.Υ. Κεφαλονιάς για την ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ηλείας, ως Διοικητής αυτής κατόπιν των πρόσφατων κρίσεων του Πυροσβεστικού Σώματος και της προαγωγής μου στο βαθμό του Πυράρχου, μετά από 20 χρόνια θητείας μου στην Π.Υ. Κεφαλονιάς, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, για την προαγωγή και την τιμητική τοποθέτηση μου.

         Ευχαριστώ όλη την τοπική κοινωνία, την Αντιπεριφέρεια Κεφαλληνίας & Ιθάκης, τους Δήμους Αργοστολίου, Σάμης, Παλικής, Ιθάκης, την Διεύθυνση Αστυνομίας Κεφαλονιάς και Ιθάκης, το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, το ΕΚΑΒ, όλους τους κρατικούς φορείς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την άψογη συνεργασία πού είχαμε και την αμέριστη βοήθεια που προσέφεραν στην Υπηρεσία μας, καθώς και τις Οργανώσεις του Νομού, όπως και ιδιώτες και επιχειρηματίες που με προσωπική πρωτοβουλία επιδείκνυαν  την συμπαράστασή τους στο έργο μας.

       Την ευγνωμοσύνη μου θα ήθελα να εκφράσω σε όλους τους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους και στον καθένα ξεχωριστά, της Π.Υ. Αργοστολίου, των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Σάμης, Ληξουρίου και Ιθάκης, στους υπηρετούντες  στην 359 ΜΑΕΔΥ (PZL) που εδρεύει στον αερολιμένα Κεφαλονιάς, καθώς και στις Εθελοντικές Ομάδες, για τον ζήλο και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Μετά τιμής

Βασίλειος Ρ. Σολδάτος

Πύραρχος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις