Στο Δ.Σ της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων συμμετείχε το Επιμελητήριο

Την Τρίτη 11/02/20 συνεδρίασε το Δ.Σ της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων με θέμα τα επιχειρησιακά προγράμματα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων . Στη συνεδρίαση  συμμετείχε ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης κύριος Γιώργος Λασκαράτος . Τη συνάντηση τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Τσακίρης.

Μετά από εποικοδομητικό διάλογο αποφασίστηκε ότι τα προγράμματα πρέπει να τρέξουν με ταχύτερους ρυθμούς και να ξεπεραστούν οι αγκυλώσεις των παρελθόντων ετών,  αφού από όλους  διαπιστώθηκε τεράστιο πρόβλημα αναφορικά με την απορροφητικότητα των κονδυλίων, με συνέπεια το πάγωμα των επιδοτήσεων προς τις επιχειρήσεις .

Το προσεχές διάστημα ο Πρόεδρος Σταύρος Σπαθής και ο Οικονομικός Επόπτης Γιώργος Λασκαράτος ,θα μεταβούν στην Αθήνα σε συνάντηση με τον Υφυπουργό, με στόχο την άμεση λύση των προαναφερθέντων προβλημάτων.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις