Ευχαριστήρια Επιστολή του Αρχιπυράρχου Χαράλαμπου Γιαννάκη

Ευχαριστήρια Επιστολή

Αποχωρώντας από την Π.Υ. Κεφαλονιάς για το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, όπου αναλαμβάνω νέα καθήκοντα ως Διευθυντής με τον Βαθμό του Αρχιπυράρχου, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, για την προαγωγή και την τιμητική τοποθέτηση μου.

         Ευχαριστώ όλη την τοπική κοινωνία. Την Αντιπεριφέρεια Κεφαλληνίας & Ιθάκης, τους Δήμους Αργοστολίου, Σάμης, Παλικής, Ιθάκης, όλους τους κρατικούς φορείς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την άψογη συνεργασία πού είχαμε και την αμέριστη βοήθεια που προσέφεραν στην Υπηρεσία μας.

       Οφείλω πάνω από όλα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στο προσωπικό της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κεφαλονιάς καθώς και τους εθελοντές, για τον ζήλο και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στην άσκηση των καθηκόντων τους.

      Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από την νέα μου θέση θα κάνω ότι μπορώ προκειμένου να φανώ χρήσιμος, στην Υπηρεσία του τόπου καταγωγής μου.

Μετά τιμής

Χαράλαμπος Γιαννάκης

Αρχιπύραρχος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις