Ο Ιατρικός Σύλλογος Κεφαλονιάς-Ιθάκης εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του πρώην Προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την ξαφνική απώλεια του πρώην Προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και επί σειρά ετών Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρών του ΙΚΑ (ΠΟΣΣΥΠΙΚΑ) Μιχαήλ Βλασταράκου.

“Ο Μιχαήλ Βλασταράκος τίμησε με το ήθος, τη συναδελφικότητα και την ευγένεια που τον διέκρινε τόσο το ιατρικό λειτούργημα όσο και το ρόλο του στο ανώτατο συνδικαλιστικό και επιστημονικό όργανο των ιατρών της χώρας. Ως Πρόεδρος του ΠΙΣ ενδιαφέρθηκε και στήριξε τον ΙΣΚ στις δύσκολες μέρες των σεισμών του 2014 και μας τίμησε με την παρουσία του τον Ιούνιο του 2015 κατά την επίσκεψή του στις υγειονομικές μονάδες του νησιού”.

Η Πρόεδρος Ζαφειράτου Σοφία και τα μέλη του Δ.Σ. του ΙΣΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του.

Για το Δ.Σ. του ΙΣΚ

Η Πρόεδρος                                                 Ο Γραμματέας

Ζαφειράτου Σοφία                                        Αυγουστάτος Φώτιος

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις