Αδελφοί Καραβιώτη – Χορός με καπέλα εποχής στο ELECTRA PALACE

Οι τραγουδιστές Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης σας προσκαλούν το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 & ώρα 19:00 σε μια ξεχωριστή αποκριάτικη χοροεσπερίδα στο Ballroom του πολυτελούς ξενοδοχείου Electra Palace ***** (Ναυάρχου Νικοδήμου 18 – 20, Πλάκα).

Πρόκειται για μια αποκριάτικη συνεστίαση με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από ζωντανή πολυμελή ορχήστρα σε έναν όμορφο χώρο της Αθήνας, που διακρίνεται για την υψηλή του αισθητική και το άψογο σέρβις. Οι καλλιτέχνες θα σας ταξιδέψουν σε τραγούδια της Παλιάς Αθήνας, του κρασιού, του γλεντιού και της αποκριάς, ενώ το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με ευρωπαϊκούς, λάτιν, δημοτικούς και λαϊκούς χορούς οδηγώντας τους συμμετέχοντες σε ένα απογειωτικό ξεφάντωμα. Την εκδήλωση θα διανθήσουν ζευγάρια από τη σχολή χορού της Ελπίδας Χαρίτου – Μαρνέρη (Ψυχικό 210-6746751, Κηφισιά-210 6230575).
Menu

Στην εκδήλωση θα σερβιριστεί ελαφρύ menu.
Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι πρόθυμο να ικανοποιήσει κάθε επιπλέον ανάγκη σας, σε περίπτωση που επιθυμήσετε οτιδήποτε άλλο εκτός του προσφερόμενου menu της εκδήλωσης, από τον πλούσιο κατάλογό του.
Διάρκεια Εκδήλωσης

Η συνολική διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι 4 ώρες (19:00 – 23:00).

Διάταξη Αίθουσας

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα καθίσουν σε ροτόντες (κυκλική διάταξη) των 10 ή των 12 ατόμων, ανά συντροφιές, φροντίδα του maître d’hôtel.

Τιμές – Προτεραιότητα θέσεων

Γενική είσοδος: 35€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

Τονίζεται ότι οι θέσεις που προαγοράζονται δεν είναι αριθμημένες, ούτε αντιστοιχούν σε συγκεκριμένους αριθμούς στις ροτόντες του Ballroom. Ισχύει μόνο η προτεραιότητα του χρόνου προαγορ άς των θέσεων για την ταξινόμηση των συμμετεχόντων στις πρώτες ροτόντες, οι οποίες έχουν άμεση οπτική επαφή με την ορχήστρα και την πίστα χορού. Όταν συμπληρωθούν οι πρώτες ροτόντες, αυτομάτως, θα συμπληρώνονται οι επόμενες, φροντίδα του maître d’hôtel.

Η τακτοποίηση στις θέσεις θα γίνεται ονομαστικά από το προσωπικό του ξενοδοχείου, κατά την είσοδό σας στο Ballroom, σύμφωνα με το όνομα που έχετε δηλώσει κατά την αγορά του εισιτηρίου σας.

Διάθεση – Προπώληση εισιτηρίων
– Ticket Services: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, τηλ.: 210-72 34 567

– Σε όλα τα Public
Σας υποσχόμαστε μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα δώσει ιδιαίτερο τόνο στις φετινές σας απόκριες.
Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά & τιμή!

Σπύρος & Γεράσιμος Καραβιώτης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις