30 Σεπτεμβρίου 2020, Τετάρτη

Ε.Α.Σ. : «Ενστάσεις» από τους κομμένους Παραγωγούς Εξισωτικής

Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.), καλούνται οι ντόπιοι Παραγωγοί που πληρώθηκαν μερικώς ή καθόλου την Εξισωτική Αποζημίωση έτους 2019, να υποβάλλουν ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων πληρωμών, από  Τρίτη 21 Ιανουαρίου  2020  έως Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου  2020.

Υπενθυμίζεται ότι το πιστοποιημένο από το Υ.Α.Α.Τ. για ολόκληρη την Περιφέρεια Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών της ΕΝΩΣΗΣ έχει στη διάθεση των ενδιαφερομένων ντόπιων Παραγωγών τους πίνακες με όλα τα αποτελέσματα πληρωμών για τους ΘιακοΚεφαλλονίτες Παραγωγούς που αιτήθηκαν Επιδότηση στο Μέτρο 13 «Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα μειονεκτήματα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 (πρώην Εξισωτική Αποζημίωση) για το έτος 2019.        

Για οποιεσδήποτε ενημερώσεις – διευκρινήσεις Επιδοτήσεων και για την υποβολή ενστάσεων οι δικαιούχοι ντόπιοι Ελαιοπαραγωγοί, Αμπελουργοί, Αιγοπροβατοτρόφοι, Βοοτρόφοι, Κηπευτικοπαραγωγοί, Μελισσοκόμοι και Δενδροκαλλιεργητές μπορούν να προσέρχονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών και στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων  που λειτουργούν καθημερινά, από 8 πρωί έως 4 απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ, στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1, στο Αργοστόλι.

                            

Από  τον  Ε.Α.Σ.  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις